Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Erikssons storspel räckte inte

NYÅRSSALUTEN 2012
Toppdelad

Markus Erikssons storspel räckte inte för Vallåkra - HAIS gick vidare efter en tillknäppt tillställning.

Erikssons storspel räckte inte
BILD: Albin BrËnmark HD/NST Albin BrËnmark

Det var mycket kamp mellan Vallåkra och Hais. Det tog nästan sex minuter innan det första läget kom . Det stod Hais Carl Stålhammar för med en lobb från eget straffområde. Egentligen rätt ofarligt, men det var typ den nivån på matchen.

Efter 14 minuter fick vi till sist ett mål. Niklas Hallberg i Hais hittade en lucka tätt intill Markus Erikssons högra stolpe. Hais hade kunnat öka på till 2-0 men Markus eriksson räddade på straffområdeslinjen, först med ena handen och därefter nickade han undan returen. Eriksson stoppade sedan ett friläge. Mycket, mycket bra målvaktsspel. I slutminuten blev det rejält grinigt med en Vallåkrautvisning som resultat. Det påverkade inte matchresultatet.

Annons:

Markus Erikssons spel räckte inte. Hais tog sig med uddamålet vidare till kvartsfinal där man får möta HIF.

Slutresultat

Matchdatum: 06/01 kl 13:30

Vallåkra IF 0

HAIS 1

Målskyttar i HAIS

Niklas Hallberg (spelminut 15)

Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Sport
blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Fler artiklar från Nyårssaluten
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post