Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Dubbla förluster för Lindstedt

Tennis
Toppdelad

Först slogs Robert Lindstedt tillsammans med Johan Brunström ut ur herrdubbelturneringen. Senare förlorade han i mixed tillsammans med Sofia Arvidsson. Det italienska paret Vinci/Bracciali vann med 6—3, 4—6, 10—8.

Först slogs Robert Lindstedt tillsammans med Johan Brunström ut ur herrdubbelturneringen. Senare förlorade han i mixed tillsammans med Sofia Arvidsson. Det italienska paret Vinci/Bracciali vann kvällsmatchen med 6—3, 4—6, 10—8. Den knappa förlusten innebär att Sverige inte har någon deltagare kvar i den olympiska tennisen.

Trots imponerande spel i första omgången mot bland annat Novak Djokovic blev Lindstedt/Brunström utslagna i två raka set i andra omgången. Kroaterna vann med setsiffrorna 6—3, 6—2, utan att svenskparet var i närheten av att kunna hota dem. I andra set kunde Cilic, i vanliga fall mestadels singelspelare och Dodig gå upp i 5—1-ledning och avgöra matchen.

Annons:

Även de regerande OS-mästarna, Roger Federer och Stanislas Wawrinka, Schweiz, slogs ut i den andra omgången. Det israeliska paret Jonathan Erlich/Andy Ram vann med 2—1 i set. Federer/Wawrinka besegrade Thomas Johansson/Simon Aspelin i finalen i Peking för fyra år sedan. Federer är dock kvar i singel.

Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Sport
blog comments powered by Disqus
Annons:
Annons:
Fler artiklar från OS
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post