Helsingborgs Dagblads logotyp
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Publikrekord att vänta i OS-final

Fotboll
Toppdelad

Damernas OS-final i fotboll mellan USA och Japan kommer att slå publikrekord i olympiska sammanhang.

Minst 83 000 åskådare väntas se torsdagens final på plats på Wembley. Det nuvarande rekordet på en dammatch är från 1996, när 76 489 åskådare såg OS-finalen i Atlanta mellan hemmanationen USA och Kina. Även bronsmatchen i samma turnering mellan Norge och Brasilien noterades för samma antal åskådare då den spelades tidigare under dagen på samma arena.

Annons:
Annons:
Annons:
Följ Vad är detta?
Här kan du följa ämnen eller skribenter som du är intresserad av. När du valt ett ämne hittar du de senaste artiklarna i din personliga meny, högst upp till höger på sidan. Där kan du också ta bort ämnen du inte längre vill följa. Du måste vara inloggad för att använda funktionen.
  • Sport
Annons:
Annons:
Fler artiklar från OS
Toppnyheterna just nu

Tipsa via e-post