Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Nya anklagelser mot pedofilmisstänkte barnskötaren

NV-SKÅNE. Nya misstankar riktas mot den barnskötare som tros ha förgripit sig mot två minderåriga flickor. Tre av föräldrarna till barn på den förskola där mannen arbetat har polisanmält att deras barn kan ha utsatts för sexuella övergrepp. På fredagen häktades mannen vid Helsingborsg tingsrätt.

Klädd i en grön t-shirt och slitna jeans satt han intill sin försvarsadvokat Lars Tindberg i tingrätten. Under häktningsförhandlingens offentliga del sa mannen inte ett ord. Desto mer verbal blev han när dörrarna stängdes för allmänheten och journalisterna lämnade tingssalen. Varken försvarsadvokat Lars Tindberg eller kammaråklagare Bo Norrman vill avslöja vad som sades bakom tingsrättens stängda dörrar men klart är att barnskötaren förnekade brott och hade förklaringar till var och en av följande punkter som han anklagas på:

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen