Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Trivselträffar i Rönnekyrkan

På tisdag klockan 14 inleds vårens trivselträffar i Rönnekyrkan med besök av hjärtsjuksköterskan Reidun Johansson, som arbetar på Ängelholms sjukhus. Föredraget har titeln "Hjärta, smärta, 112" och handlar om förebyggande vård, men även om vad man ska göra vid en akutsituation.

Andra föreläsare under våren är tv-producenten Bengt Roslund, som ska berätta om spelet bakom tv-kulisserna. Bildkonstnär Kristina Ignestam talar utifrån sitt konstnärskap om Mariablomster, och Sven Svensson berättar i ord och bilder om en resa till Sydafrika. Mycket sång och musik blir det så när sångarpastorn Dan-Inge Olsson kommer på besök. Fredrik Westerlund, kyrkoherde i Västra Karup berättar under rubriken "Fynd och fusk i Bibelns värld", och vårprogrammet avslutas med ett bildspel av Ingmar Skogar.
Gå till toppen