Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Mobilenkät

Hur tycker du att man ska stoppa mobilprat på bio och teater?

— Det är ju bara att stänga av när filmen ska börja. Det gör alltid mina kompisar och jag. Många gånger har folk mobilerna på, men jag förstår inte varför.

Robin Kvistberg, som ska se filmen "Natt på museet".— Kan man inte förbjuda mobilerna att vara på i skolorna så vet jag inte var man kan göra det. På teatern sägs besökarna till i förväg. Det borde man göra på bio också. Om folk inte lyssnar så får väl telefonerna beslagtas ...

Elsie-Ann Ullmark, som ska se filmen "Underbara älskade".— Det är samma problem överallt i samhället. Varför inte använda en störningsbåge där publiken går in. Ett sms kan sändas ut med en pipsignal och så står det "Stäng av mobilen för du är på teatern om du inte visste det".

Ann-Marie Törnquist, som ska se pjäsen "Trettondagsafton".— Man kan skicka ut de som har mobilen på i salongen. Eller samla in alla mobiler i en korg. Folk måste visa respekt, helt enkelt.

Mikael Rosenqvist, som ska se pjäsen "Trettondagsafton".Enkät: Göran Holmquist
Gå till toppen