Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Ny ordförande i Kaparna

Tommy Rander lämnade vid Kaparnas årsmöte på måndagen ordförandeposten för speedwaylaget. Klubben har kommit ihop sig med NCC om kontraktet för hemmaarenan Arendal. Men enligt Rander har det inget med hans avgång att göra.

Tommy Rander lämnade på måndagskvällen ordförandeposten för speedwaylaget Kaparna. Klubben har kommit ihop sig med NCC om kontraktet hemmaarenan Arendal, och företaget hade bland annat krävt hela styrelsens avgång. Men enligt Rander har NCC:s krav inget med hans avgång att göra.
— Mina arbetsuppgifter för Kaparna ligger helt enkelt inte kvar inom motorklubben längre, säger Rander till TT.

— Så det har ingenting med NCC att göra.

Vid Kaparnas årsmöte på måndagskvällen valdes i stället klubbens ungdomsansvarige Kjell Åshede som ny ordförande. Om det räcker för att NCC ska vilja ta upp förhandlingarna med klubben igen återstår att se.
— Det är svårt att säga. Möjligtvis lättar det lite nu när jag är borta, säger Tommy Rander.

— Exakt hur förhandlingsdelegationen ska se ut får styrelsen bestämma, men de vore ju dumma om de valde in mig, eftersom jag och NCC inte kommit överens.

I väntan på att den nya arenan i Säve ska bli klar hoppas Kaparna kunna köra sina hemmamatcher på Arendalsbanan. Alternativet är att flytta hemmamatcherna till en annan ort.
Gå till toppen