Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Stökig natt i NV-Skåne

Det har varit mycket stökigt under natten till lördagen i nordvästra Skåne. Polisen räknar till 276 ärenden mellan klockan 18 på fredagskvällen och klockan sex på lördagsmorgonen. 37 personer har gripits och sex personer omhändertagits.

— Det har varit en stökig lönehelg med många misshandelsfall och olaga hot och mycket fylla, säger Skånepolisens länsvakthavande befäl Lars Rosberg.
Under natten till lördagen slog polisen till mot en rejvfest vid ett nedlagt stenbrott i Åvarp utanför Billesholm. Elva personer frihetsberövades, varav nio frigavs på plats efter anmälan och provtagningar. Polisen misstänker att de inblandade var narkotikapåverkade.
Totalt noterade polisen 948 ärenden i Skåne och Blekinge från klockan 18 på fredagskvällen till sextiden på lördagsmorgonen.
Gå till toppen