Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

SMHI: "Regnig midsommar i NV-Skåne"

Plocka fram paraplyerna! Prognoserna är osäkra och väderläget instabilt, men just nu ser det enligt SMHI ut som om det blir en riktigt blöt midsommarafton i NV-Skåne. Lokalt kan det komma mellan 30 och 40 millimeter regn.

Det finns en överhängande risk att det kommer att se ut ungefär så här i delar av NV-Skåne på midsommarafton.Bild: STEFAN ED/ARKIV
NV-SKÅNE. Enligt SMHI:S prognoser vid lunchtid på tisdagen blir det "typiskt midsommarväder" i nordvästra Skåne — typiskt som i regn och beskedliga temperaturer på mellan tio och femton grader.
— Som det ser ut nu passerar ett omfattande regnområde under fredagen. Regnandet håller i sig under dagen och kvällen och även natten till midsommardagen, säger Lisa Frost, meteorolog på SMHI, till hd.se.
För midsommardagen och söndagen ser väderläget något ljusare ut — här talas det om regnskurar och 14—18 grader. I samband med skurarna kan temperaturerna däremot sjunka något.
Gå till toppen