Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Anna Christoffersson: One

Anna Christoffersson skapade sig ett namn redan 2006 med albumet "It's always you" då hon hade Steve Dobrogosz vid sin sida. Nu tar hon nästa steg på den trappa som kommer att föra henne spikrakt upp som en av våra riktigt stora jazzsångerskor.

För "One" är sagolikt bra. Och egentligen mycket mer än "bara" en jazzplatta. På sin solodebut väver Anna Christoffersson in influenser från gospel, pop, soul, blues och r'n'b och det skulle kunna bli en soppa av allting, men resultatet är en bedårande samling sånger.

Och rösten, herregud, vilken röst! Anna Christoffersson har total närvaro och känslighet. Dessutom har producenten och låtskrivarkollegan Pablo Donaldo skapat en smakfull och läcker produktion som kryddas med toppmusiker som Goran Kajfes, Nisse Landgren och Reine Fiske.

Det är grymt snyggt och en platta som det kommer att talas om hela det här året.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen