Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sport

Rögle värvar anfallare

Ett halvt dygn efter elitserieavancemanget kunde Rögles sportchef Roger Hansson presentera två nyförvärv.
#Mario Kempes, 19-årig juniorlandslagsman som de två senaste säsongerna spelat juniorhockey i Kanada för St John´s Fog Devils. Ytterforwarden kommer ursprungligen från Modo och sägs vara en mycket stark skridskoåkare med stor potential. Han har skrivit ettårskontrakt.
#Sebastian Karlsson, 22-årig center som tillhört Brynäs de två senaste säsongerna men var utlånad till Nybro nu i vår. Sebastian, som är lillebror till mer välkände Jens Karlsson, kommer ursprungligen från Frölunda och anses vara en ledartyp. Har varit lagkapten i det svenska JVM-laget.
— Det här är två unga spelare med mycket stor potential. Andra elitklubbar har jagat dem men de ville till oss för att få istid och utvecklas. Visserligen trodde vi att vi skulle spela i allsvenskan men de här killarna är så pass bra att de förtjänar spela i högsta serien. Jag tror på de här killarna, säger Roger Hansson.
Därmed har herr Hansson tre nyförvärv klara inför nästa säsong. Sen tidigare har anfallaren Peter Högardh skrivit på ett treårskontrakt.
Gå till toppen