Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Vad händer en vanlig fredagskväll?

Sociala nätverk (enligt Datainspektionen), som Facebook, LinkedIn, Apberget, Lunarstorm, MySpace, Playahead, Bilddagboken, Twitter, Jaiku, Bloggy med många flera är bra att ha om man vill vara om sig och kring sig här i världen, eller bara i sin närmaste omgivning.
Jag hänger mest på Facebook och mikrobloggen Jaiku och utan dem hade jag aldrig fått nedanstående fantastiskt värdefulla information om vänner, kompisar och bekanta i min omgivning:
Tobbe D kollar på På spåret i kväll, Maria ska käka pizza, Anders dricker vin – igen, Ellen kollar på Lotta på bårkmarakgatan som omväxling till Pippi Långstrump, Sandra lyssnar på Medierna i P1 från i december med bland andra Isabella Löwengrip och PO (pressombudsmannen) Yrsa Stenius, Mymlan sitter på tåget från Stockholm efter en dag av intensivt socialiserande, Linnéa dricker också vin, eller sippar i alla fall, Anna-Maria har en lugn hemmakväll, Christin ska på bio, Linus har barnen hos sig, Sören lagar mat, och äter sedan upp den. Med mera med flera.
Värdelöst vetande kanske du tycker, men på något vis känns det skönt att veta att mitt nätverk av människor som jag känner har det ganska gott just den här fredagskvällen.
Själv jobbar jag som kvällswebbare på hd.se och hittills har fredagen visat sig från sin bästa sida. Det är lugnt.
Gå till toppen