Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sport

Skadeproblem i HIF inför omstarten

Marcus Nilsson, Joel Ekstrand och Markus Holgersson missar alla HIF:s match mot Djurgården. Dessutom är Henrik Larsson ett frågetecken.

Marcus Nilsson är avstängd, Markus Holgersson är lårskadad och Joel Ekstrand har problem med ett knä. Det betyder att HIF får klara sig utan tre ordinarie försvarare i söndagens bortamatch mot nästjumbon Djurgården.
— Olyckligt, säger HIF-tränaren Bosse Nilsson. Men nu gäller det att vi är på tå. Det är en viktig match för Djurgården, de ligger på nedflyttningsplats och kommer säkert att knyta nävarna.
— Det kommer att bli fajt, det här känns lite som cupmatch.
Christoffer Andersson, som utgick på grund av knäproblem under torsdagens cupmatch mot FC Mika, tränade inte i går, men har lämnat klartecken till spel mot Djurgården. Däremot är det osäkert om Henrik Larsson kan spela. Han avbröt lördagens träningspass i förtid på grund av en ömmande ljumske och beslut om hans medverkan tas söndag förmiddag.
När HIF tränade under lördagen matchades en backlinje med, från höger, Erik Wahlstedt, Andreas Landgren, Hannu Patronen och Adama Tamboura. På mittfältet fanns Rasmus Jönsson, Marcus Lantz, Marcus Bergholtz och René Makondele. I anfallet spelade, precis som mot FC Mika, Henrik Larsson ihop med Erik Sundin.
— Men jag har ingen startelva klar. Vi har några sena beslut att fatta, så jag behöver fundera lite till, säger Bosse Nilsson.
Gå till toppen