Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Mp får lokalavdelning i Perstorp

När Perstorpsborna går till valurnorna i höst kommer de att ha ytterligare ett parti att välja på i valet till kommunfullmäktige. Miljöpartiet har efter några års frånvaro återvänt till den politiska scenen i Perstorp.

Miljöpartister i Perstorp: Främre raden från vänster Lis-Beth Wiberg, Irena Långberg, Karoline Månsson. Övre raden från vänster Patrik Dahlin, Jim Johansson.Bild: Kristina Lindquist
För drygt ett år sedan arrangerade miljöpartiet ett möte i Perstorp. Meningen var att undersöka om det fanns grund för att starta en lokalavdelning. Den gången fick man inte napp från mer än ett par stycken. Men det fick ett frö att gro. Lite extra näring fick detta frö av Gustaf Fridolins besök i Perstorp i höstas och nu börjar det bära frukt. Irena Långberg, Patrik Dahlin, Lis-Beth Wiberg, Karoline Månsson och Jim Johansson kände att de ville ha ett grönt alternativ att rösta på även i kommunvalet.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen