Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Settman gör satirisk valbevakning

När SVT drar igång bevakningen inför riksdagsvalet i september, är det bland annat med hjälp av Peter Settman. Han ska leda "I elfte timmen", en satirisk valbevakning i nyhetsform.

När SVT drar igång bevakningen inför riksdagsvalet i september, är det bland annat med hjälp av Peter Settman. Ett av flaggskeppen blir nämligen "I elfte timmen", en satirisk valbevakning i nyhetsform med Settman som programledare, skriver Expressen.
— Det är en dröm för mig att göra ett återkommande program som summerar dagen utifrån en komisk vinkel. Det har aldrig gjorts i Sverige, säger Peter Settman till tidningen.
Den exakta utformningen av programmet är inte klar, men det handlar om ett pratprogram där kända komiker rapporterar till studion om dagens händelser. Tanken är även att politiker ska medverka i programmet. "I elfte timmen" sänds nio kvällar innan valet, med start den 6 september.
Gå till toppen