Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sport

Revanschsuget HIF vill kvittera mot Häcken

Alla spelare fanns på Olympias gräsmatta när HIF tränade på söndagen. En revanschsugen trupp som vill kvittera vinststatistiken mot Häcken direkt.

Christoffer Andersson gör 1-1 mot Häcken på Rambergsvallen. Christoffer Källqvist hänger inte med.Bild: Adam Ihse / SCANPIX
– Så klart är vi revanschsugna. Nu gäller det att vi gör fler mål och släpper in färre än vi gjorde i torsdags, säger tränaren Conny Karlsson om bortaförlusten mot Häcken tidigare i veckan.
Några stora förändringar i spelet blir det dock inte.
– Vi ska inte göra så mycket annorlunda, utan i stället göra som vi brukar fast lite bättre än senast, säger Conny.
Någon startelva vill han inte avslöja, men att det blir minst en förändring jämfört med i torsdags är klart. Mittbacken Marcus Nilsson är avstängd i morgon och troligtvis tar Fredrik Liverstam hans plats. Hannu Patronen är tillbaka i träning, men inte redo för 90 minuter.
– Han kommer att sitta på bänken och hoppa in om det skulle behövas. Lite kan han spela.
Det mesta pekar på att nyförvärvet Alexander Gerndt startar på bänken även i sin andra match för HIF.
– Han gör ett okej inhopp och har kommit bra in i laget. Men alla nya spelare behöver lite tid och det finns ingen anledning att stressa fram en startplats bara för att han har kostat lite pengar, säger Conny.
René Makondele finns inte med i truppen eftersom klubbarna just nu förhandlar om att hans övergång till just Häcken ska bli av så fort som möjligt.

Trolig startelva:

Pär Hansson - Markus Holgersson, Joel Ekstrand, Fredrik Liverstam, Erik Edman–Mattias Lindström, Marcus Lantz, Ardian Gashi, Christoffer Andersson- Rasmus Jönsson, Erik Sundin
På bänken: Oscar Berglund, Erik Wahlstedt, Hannu Patronen, Marcus Bergholtz, Abdul Khalili, Alexander Gerndt, Porcellis
Gå till toppen