Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

HIF-tränaren kan peta lagkaptenen

HIF:s lagkapten Marcus Lantz är åter tillgänglig för spel efter sin avstängning. Men tränaren Conny Karlsson väntar med beskedet om Lantz startar i morgondagens viktiga bortamatch mot Örebro.

Bild: Johan persson Foto
Vanligtvis brukar Karlsson meddela truppen samt media startelvan direkt efter den sista träningen före match. När HIF nyss avslutade träningen på Olympia sa Karlsson att han dröjer med beskedet till i kväll i samband med lagets middag.
– Vi brukar inte göra så här. Men nu vill vi ta oss en extra funderare under bussresan upp till Örebro. Vi har inte riktigt bestämt oss för hur vi vill ha det. May har gjort det bra och Gashi känner sig lite sliten efter förra matchen, säger Conny Karlsson.
Har dina tankar något att göra med Lantz kontraktssituation att göra?
– Nej, vi har inte diskuterat i de banorna. Funderingarna gäller inte bara mittfältet. Vi har även tre mittbackar och tre anfallare som har presterat.
Det som däremot är klart är att Marcus Holgersson är tillbaka på sin högerbacksplats efter sin avstängning. Erik Wahlstedt som ersatte Holgersson mot Trelleborg är vadskadad och följer inte med.
HIF åker med en 19-mannatrupp till Örebro.
Gå till toppen