Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sport

HIF-skador oroar inför omstarten

Aldrig tidigare i år har HIF haft så många skador som just nu. Det oroar tränaren Conny Karlsson, som kanske måste stuva om ordentligt i laget.

I går var det trångt värre i det lilla gymmet på Olympia. Fler HIF-spelare än någonsin tidigare i år är skadade och får just nu nöja sig med rehabträning.
Följande HIF-are är skadade:
#Erik Edman - foten.
#Joel Ekstrand - foten.
# Hannu Patronen - vaden.
#Ardian Gashi - överansträngd hälsena. Hade i vilket fall som helst inte varit aktuell för spel på måndag, eftersom han är avstängd.
#Erik Wahlstedt - vaden.
#Johan Eiswoldh - överansträngning i höftböjaren.
#Fredrik Liverstam - magmuskel.
Lägg till detta att även Mattias Lindström är avstängd och det är inte svårt att förstå att Conny Karlsson är bekymrad inför matchen mot Elfsborg på måndag.
Vill det sig illa har HIF bara en ordinarie mittback att tillgå - Marcus Nilsson. Det lär betyda att Markus Holgersson kanske får flytta in som mittback. Ytterbacksluckan fylls upp av Christoffer Andersson. I så fall står HIF utan ordinarie yttermittfältare. Det kan mycket väl innebära Erik Sundin och Rachid Bouaouzan på var sin kant.
Gå till toppen