Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Live är Dirty Passions melodi

Förra våren visade Dirty Passion framfötterna när de gick till final i musiktävlingen Popkorn på The Tivoli. Sedan dess har hårdrockarna från Malmö tagit ytterligare kliv i rätt riktning. I början av 2010 genomförde de en Europaturné tillsammans med rutinerade amerikanska metal-banden Faster Pussycat och Enuff Z'Nuff.

Skivaktuella Dirty Passion värmer upp för sin releasefest genom att öppna för Crashdïet på KB på fredag. Smakprov från albumet "Different tomorrow" finns på myspace.com/dirtypassionswe.Bild: Rasmus Lindgren / www.Festivalphoto.net - www.rasmuslindgren.com
– Turnén innehöll det mesta man kan tänka sig när det gäller rock'n'roll-liv. Det kändes som att bli inkastad i en surrealistisk, ny verklighet, där allt kretsade kring att ta sig från gig till gig, säger Emil Ekbladh, sångare i Dirty Passion.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen