Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sport

Läs Sara Johanssons direktreferat från matchen

HIF fick 1-1 hemma mot Häcken efter att Alexander Gerndt kvitterat i den 63:e minuten. Häcken hade de bästa chanserna på slutet, men Pär Hansson gjorde ett par riktigt bra räddningar. Läs Sara Johanssons direktreferat från matchen.

Alexander Gerndt kvitterar till 1-1.Bild: JOHAN PERSSON Foto:
Sara Johansson rapporterar direkt här - var med och diskutera matchen:
HIF–Häcken
Olympia söndag kl 16.30
Häcken tränar i dag och någon startelva är inte klar. Spelare att ha koll på: John Chibuike, Jonas Henriksson, Mathias Ranegie, René Makondele, Dioh Williams med flera.
Aktuellt:
HIF: May Mahlangu (avstängd), Hannu Patronen (hjärnskakning), Erik Edman (hälsena), Joseph Baffo (stortå).
Häcken: Björn Anklev och Kari Arkivuo testar under lördagen.
Tränarsnack:
Conny Karlsson, tränare i HIF:
"Vi har ännu inte nått upp till den nivå vi veta att vi kan spela på. Men det är viktigt att vi har fått poängen med oss för då har vi inga måstematcher och förutsättningarna för att spela bra ökar. Det blir samma trupp som senast minus May. Jag kanske väljer Mohamed Ramadan på bänken för balansen i laget.
Peter Gerhardsson, tränare i Häcken:
"Vi har spelat fyra jämna matcher utöver 5–1-matchen mot Syrianska. Jag har sett HIF:s matcher mot Syrianska och Göteborg på plats och resten på tv. De är försvarsmässigt starka och lyckas peta in målen. Jag får hoppas att det fina spelet inte lossnar mot oss".

Så startar HIF

Startelvan är preliminär beroende på vilka ytterbackar som Conny Karlsson väljer:
Pär Hansson – Markus Holgersson, Marcus Nilsson, Peter Larsson, Christoffer Andersson – Mattias Lindström, Johan Eiswohld, Ardian Gashi, Rasmus Jönsson – Alexander Gerndt, Erik Sundin.

Bänken: Daniel Andersson, Erik Wahlstedt, Rachid Bouaouzan, Marcus Bergholtz, Abdul Khalili, Simon Thern och Mohamed Ramadan.
Gå till toppen