Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Mingel i strålande solsken

I kväll är det bal för Ängelholmsstudenterna. Platsen är Grand Hotel i Mölle. hd.se är där. Under kvällen kommer vi att leverera webb-tv, text och bilder från firandet! Nu har gästerna anlänt.

Bilköerna ringlade sig kring hela Mölle. Det tog närmare två timmar innan alla ekipage nådde Grand Hotel. I strålande solsken minglade studenterna utanför hotellet innan det var dags för middag.
Johanna Westbrok, Rönneskolan, står i kön till fotograferingen. Det ser ut som om hon lagt ner hela dagen på att göra sig i ordning, men hon säger att det bara tog två timmar.
– En timme för ansiktet, och en timme för resten, säger hon.
Hennes förväntningar är, liksom alla andras, att det ska bli jättekul på balen. Hon är impad av folks utstyrslar.
– Alla har så fina klänningar!
Stämningen på röda mattan är bra, till och med jättebra tycker Linette Nerheim och Patrik Holmgren från John Bauer. De har precis gått upp för trapporna och blivit attackerade av "paparazzi" från alla håll.
Nu väntar en helkväll med mat, dans och champagne för Linette och Patrik. Men ändå ser de mest fram emot när balen är slut och de får åka in till stan och festa loss.
Det är att "njuta av kvällen" och ha det trevligt som gäller för studenterna Mikaela Christiansson och Mikael Hedman från Rönneskolan. Båda två ser fantastikt glada ut, och de kan knappt vänta tills balen startar på riktigt.
Som flera andra baldeltagare ser även Mikaela och Mikael fram emot festandet efter balen. Då ska de in till Helsingborg och dansa loss på Le Cardinal med sina klasskamrater.
Se bilder från tidigare studentbaler här:
Bildgalleri studentbalen Klippan 2011
Bildgalleri studentbalen Landskrona 2011
Bildgalleri studentbalen Helsingborg 2011
Balbilder Ängelholm 2010
Vi vill gärna ta del av dina bilder från studentbalen. Mejla oss på internet@hd.se!
Allt om studentfirandet hittar du på vår studentsajt!
Gå till toppen