Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sport

HIF nobbar Zlatan - men vill låna argentinare

HIF har sagt tack och hej till Zlatan Krizanovic. Däremot undersöker klubben möjligheten att få låna någon av de argentinska provspelarna.

Bild: Torbjörn Dencker Foto:
Argentinarna Alejandro Toledo och Fernando Marquez har tränat med HIF i några veckor. Nu undersöker klubben kostnaderna, vilka krav spelarna har och om det finns möjligheter till lån.
– Kostnadsbiten spelar stor roll. Är det så att vi tycker det är rimligt kan vi gå vidare med någon av dem, säger Conny Karlsson.
Det är Fernando Marquez som är hetast och som imponerat mest på tränarna och sportchefen. Han gjorde två mål i matchen mot Mjällby, men fick precis som övriga lämna planen mållös mot FC Köpenhamn i går.
Zlatan Krizanovic, vars kontrakt går ut med AZ Alkmaar går ut i dag, har fått nobben av HIF.
– Det var nog en spelare som vi inte tyckte var bra nog för att ge oss in i detta.
Närmast väntar Djurgården på Stockholms Stadion. I dag gick Reine Almqvist igenom matchbilder och drog för- och nackdelar hos motståndet.
– Det är en synnerligen spännande match. Djurgården är det formstarkaste laget i allsvenskan med spelare som är tillbaka från skador. Det blir en inspirerande jätteutmaning att gå ut inför ett kokande stadion och möta ett lag i medgång.
Rachid Bouaouzan har sviter från en skada, men är inte helt ute ur spel på måndag. Erik Wahlstedt kände sig bättre i ljumskarna. HIF avvaktar dag för dag fram till match för att ta ut den slutsliga truppen.
Gå till toppen