Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Ängelholm

"Flickan av is" värmde publiken!

Lolita Ray heter hon, trubaduren som i fjor gav ut sitt första soloalbum, "Flickan av is". Nu har hon varit på Njutbart i Ängelholm och presenterat sig och sin huvudperson. Och det blev - just det - njutbart.
Med sin varma framtoning och vackra, känsliga röst, berättade och sjöng Lolita och lyckades tina upp såväl publiken som den iskalla kvinnan i titelrollen. Det var nämligen som man kunde förvänta sig: under den iskalla ytan döljer sig hopp, förtvivlan, ensamhet och kärlek.
Det bjöds på mycket längtan, vemod och eftertanke, men också glädje och humor, och det blev många tillfällen till skratt.
Lolita Ray har varit verksam som sångerska och låtskrivare sedan tonåren. Nu har hon blivit riksbekant genom att hon i samarbete med Pernilla August skrivit manuset till filmen Svinalängorna. Och tur är väl det, för henne vill vi gärna se och höra mer av i de stora sammanhangen.
Gå till toppen