Annons

Annons

Nyheter

I skafferiet - plommon

När sommarsemestern övergår i höstjobb brukar arbetsplatserna digna av plommon från kollegor med trädgård och dignande träd. Plommon är gott att äta färska, men överflödet kan vara svårt att veta vad man ska göra med.

Träden dignar av plommon och det finns många goda sätt att tillaga dem på.

Bild: Scanpix

Annons

Koka marmelad är ett sätt att ta tillvara på de goda frukterna, gärna smaksatt med till exempel kanel, citronskal, lime, vanilj eller än mer exotiska smaker som stjärnanis, ingefära eller chili.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs HD för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 119 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på hd.se och i vår nyhetsapp.
  • HDpasset med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy