Annons

Annons

Nyheter

Katinkas trattkantarellsås till pasta

Annons

Den här såsen liknar trattkantarellsoppan, men är lite mer koncentrerad och som pricken över i har den finstrimlad vårlök. Vårlök brukar användas i asiatisk matlagning men finns allt oftare i våra vanliga butiker. Häromveckan såg jag den i en affär saluföras under namnet vinterlök! Den ser ut som en liten späd purjolök, men har en mer intensiv smak som är väldigt trevlig och verkligen ”gör” den här rätten. Självklart kan du utesluta vårlöken (eller vad den nu kan kallas..) men den ger trots allt ett extra sting som blir riktigt lyckat tillsammans med den grovrivna parmesanosten.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs HD för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 119 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på hd.se och i vår nyhetsapp.
  • HDpasset med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy