Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Misshandel i nyår

Här är ett urval av polisrapporterade händelser under nyårshelgen.

Nyårsafton 19.30
En knivbeväpnad man hotar människor utomhus på Koppargården. En 18-åring är ute för att smälla fyrverkerier då mannen slår honom med ett tillhygge över huvud och axlar och gör utfall med kniven. Polisen har namn på den misstänkte.
Nyårsdagen 00.45
En okänd gärningsman misshandlar en 51-årig man på Norra infartsgatan. 51-åringen får två knytnävsslag över ena ögat. Övriga omständigheter oklara.
Nyårsdagen 01.00
En 24-årig man blir påhoppad av en okänd gärningsman på Nygatan. Han blir slagen i ansiktet så att han faller omkull. När 24-åringen ligger på marken sparkar gärningsmannen honom. Han får en bruten näsa, ont i tänderna och i läpparna och får åka ambulans till sjukhus. Gärningsmannen är i 18-årsåldern.
Nyårsdagen 10.00
Ett gäng kompisar smäller raketer på järnvägsstationen i Tågarp när en raket landar på spåret. En man på andra sidan blir förbannad, går fram till en av dem, en 20-åring, och skallar honom i ansiktet. Mannen uppges vara i 30–35-årsåldern men polisen saknar namn.
Nyårsdagen 20.50
Ett tiotal killar jagar en 17-årig kille till Dammhagskolan. Där slår de honom med pinnar och kastar sten på honom. Enligt polisanmälan är 17-åringen inte från Landskrona och känner inte till killarna, men uppger att de bör vara under 18 år. Det finns flera vittnen till händelsen. 17-åringen klarar sig undan med smärta.
Gå till toppen