Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Samma läge för Christer Andersson

Får inte vara inskriven hos Arbetsförmedlingen, ansökan om sjukpenning avslagen och ingen rätt till försörjningsstöd, för Christer Andersson är läget i stort sett detsamma som för en månad sedan.

Christer Andersson har fått avslag på sin ansökan om sjukpenning, men han har inte gett upp hoppet om att Försäkringskassan ska ändra sin bedömning.Bild: Fredrik Johansson HD/NST
I mitten av december (17/12 2011) skrev vi om Christer Andersson, som då varit utan inkomst i mer en fyra månader efter att ha blivit påkörd av en bil. Han var inskriven i ett program hos Arbetsförmedlingen och fick ersättning därifrån, men i samband med olyckan bröt han benet och blev opererad. Nu har han en ställning fastskruvad i benet och sitter huvudsakligen i rullstol. Han blev först sjukskriven året ut, sjukskrivningen är nu förlängd till och med 9 februari, då han ska på ett nytt läkarbesök.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen