Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Molly och Siw till karnevalen

Nu är programmet till Slottscaféets scen under Landskronakarnevalen spikat. Molly Sandén och Siw Malmqvist blir dragplåstren och det hela kommer att gå i Kul i juli-anda med Olle Larsson som ledare.

Det är en nöjd Olle Larsson som kan konstatera att han fått två mycket populära artister till Landskronakarnevalens scen i Slottsparken.
– Ja, jag är mycket nöjd med att kunna berätta att Molly Sandén och Siw Malmqvist kommer att medverka. Och dessutom har vi fått klart med samtliga orkestrar till alla tre dagarna. Det blir ett gediget program som jag är övertygad om att karnevalsbesökarna kommer att uppskatta, säger Olle Larsson.
Molly Sandén har en stor yngre publik men har också gjort avtryck hos vuxna lyssnare inte minst genom sin medverkan i årets uttagning till Eurovisionsfestivalen med låten Why I Am Crying. Hon deltog även i 2009 års uttagningar med låten Så vill stjärnorna.
Siw Malmqvist kräver knappast någon närmare presentation. Få personer är så intimt förknippade med Landskrona trots att hon inte bott här på länge.
Om ni händelsevis inte skulle veta vilka låtar Siw gjort till megahits kan vi bara nämna smakprov som Mamma är lik sin mamma, Tunna skivor, Flickor bak i bilen och Augustin.
Torsdagen den 12 juli inleds karnevalen och då medverkar Molly Sandén och Siw Malmqvist när programmet i Slottscaféet drar igång klockan 19. Kvällens orkester är Ingvar & Co.
– Man blir förstärkt med Thomas Åström och glädjande är att Siw Malmqvist kommer att vara vokalist till bandet när dansen startar efter Kul i juli-programmet, säger Olle Larsson.
– Det är lika roligt att berätta att vi på fredagen den 13 kommer att bjuda in samtliga äldreboenden i Landskrona till en liten repris av torsdagens program Detta startar klockan 15 och naturligtvis på Slottscaféets scen, tillägger han.
På fredagen den 13 och lördagen den 14 blir det danskvällar i Slottsparken. Man startar klockan 20 båda kvällarna. Legendariska Bob Stevens spelar en kväll medan Domnivet och Görans Mix tar hand om underhållningen en av kvällarna.
Gå till toppen