Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Populärt ridläger hos Viarps KRK

På måndagen var det första dagen på sommarens ridläger hos Viarp Kör- och ridklubb. Strax före nio på morgonen strömmade 32 förväntansfulla barn in på gårdsplanen för att vara med på sitt dagridläger.
Det var förväntansfulla barn som mötte upp till Viarps Kör- och ridklubbs ridläger på måndagen.
Grupperna delades in och alla fick veta vilken häst som skulle vara deras under lägret. Den här veckan är det ridlekis för de minsta, ett mixat läger med hoppning och dressyr, och ett läger som är helt inriktat på hoppning för de lite mer rutinerade.
Tre av ridskolans ridlärare är på plats varje dag och fem av ridskolans stallvärdar är också med och hjälper till med allt som de unga ryttarna kan behöva hjälp med.
På måndagen kom även Cityidrott med ytterligare tolv barn. Ett projekt som löper varje måndag under hela året.
På onsdagskvällen med start klockan 17 är det dags för sommarens andra Pay & Jump.
VKRK:s  träningstävlingar brukar vara mycket populära och locka ryttare från övriga delar av Skåne förutom de från hemmaklubben. Vanligtvis är det ett hundratal startande och ibland betydligt fler. Här kan man få se unga ryttare på de minsta ponnyerna hoppa 20 centimeter och rutinerade ryttare med stor häst hoppa 1,20 meter.
Under sommarlovet kommer det att vara ytterligare fyra Pay & Jump och mer än 20 olika läger på Viarps Kör- och Ridklubb. Det blir läger i körning, kvällskurser för vuxna med inriktning efterönskemål, Allsvenskläger för de som kommer att ingå i Viarps Allsvenska lag, ponnyakutenläger och mycket mer.
Gå till toppen