Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ekstrand letar ny klubb

Förre HIF:aren Joel Ekstrand vill ha mer speltid. Därför söker nu efter en ny klubb. "Jag har en vilja att bli utlånad eller såld, det ska jag inte ljuga om", säger han till fotbollskanalen.se.

Joel Ekstrand springer över bollen och van Persie kan slå in 1–1 för Arsenal.Bild: Paolo Giovannini
Med 12 Serie A-matcher för Udinese på sitt konto vill nu den förre HIF-mittbacken Joel Ekstrand hitta en ny klubb. Han känner att han inte får tillräcklig med speltid för att kunna utvecklas.
– Jag är väldigt nöjd över alla matcher jag spelade, jag är väldigt tacksam för dem. Men jag vill spela mer, säger han till fotbollskanalen.se.
Om det handlar om en regelrätt övergång eller en utlåning är inte det viktiga. Det viktiga är att han får spela mer än vad han gjorde den gångna säsongen.
– Även om jag spelade en del förra året så vill jag spela mer. Men var det blir det vet jag inte. Även för mig är det svårt att säga vad som passar bäst i ett såndant här läge. Vi får se vad som händer och jag avvaktar lite.
Just nu är Joel Ekstrand hemma i Sverige och tränar på egen hand.
Gå till toppen