Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Fina fotbollsframgångar för FF

Glumslövs FF var den femte största föreningen, sett till antalet deltagande lag, som var med i årets upplaga av Eskilscupen, som spelades under den gångna helgen. Hela 672 lag från 307 olika föreningar deltog totalt. GFF ställde upp med sex pojklag och fem flicklag – ett starkt bevis på föreningens fina, breda ungdomsverksamhet och det goda samarbete som råder mellan ledare och lag.
Åtta av GFF:s lag kvalificerade sig till A- och B-slutspel. P10 och P16 nådde ända fram till semifinal i B-slutspelet och F10 triumferade med att vinna B-slutspelet. I A-slutspelet nådde F14 åttondelsfinal och P12 kvartsfinal.
Slutligen kröntes GFF:s framgångar med seger i A-slutspelet i F16. Laget besegrade Veberöds IF (som var svenska mästare 2011, då för F15) med 2-0. Drygt 200 supportrar stöttade tjejerna under finalen och hyllade de värdiga mästarna vid den pampiga prisutdelningen!
Gå till toppen