Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Kullabygden tog guld i Eskilscupen

KDFFs flickor kammade hem ytterligare en guldpokal till prishyllan i ”containern”. För två veckor sedan kom F13 tjejer hem med en guldpokal från Gothia Cup, efter att de besegrat FC Marine från USA i B-slutspelet. Och i söndags kom F15 tjejerna hem med guldet från A-slutspelet i Eskilscupen.
Flickorna gick obesegrade genom gruppspelet och släppte inte in ett enda mål. Det var först i semifinal mot Stattena som bollen gick in bakom KDFFs målvakt. Dock inte under ordinarie matchtid. De inledde nervöst och skott efter skott mot Stattenas mål men bollen ville inte in – matchen fick avgöras på straffar. En efter en satte tjejerna sina straffar och den femte straffen behövdes aldrig slås. Nu skulle det bli final mot Veberöd. Laget laddade om och gick in på plan med en tanke: att vinna.
När slutsignalen gick på Olympia var det KDFF som gick segrande ut ur matchen med 4-2 och glädjen strålade bland både spelare, ledare och supportande föräldrar. Vill du läsa mer om oss gå in på www.kdff.se
Gå till toppen