Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Fick inte nya skärmar

Enligt en anmälan får personalen inte nya datorskärmar när de gamla går sönder. Det har enligt anmälaren resulterat i att de anställda lånar skärmar från olika platser och att "krim börjar se ut som en skärmkyrkogård". Anmälaren själv ska ha felanmält tre skärmar under ett halvår utan att få någon ny, vilket gör personen frustrerad.
Anmälan gjordes i slutet av april. Sedan dess har nya skärmar köpts in om det behövs, enligt Anneli Manelli.
– Det som är grejen är att vi har ett nytt IT-koncept på gång. Det skulle komma i år men har blivit försenat. Vi har sagt att under tiden undviker vi att köpa ny utrustning så att vi inte behöver slänga den sen.
Men datorskärmar brukar väl ha en standardiserad sladd som går att stoppa i vilken dator som helst?
– Efter den här anmälan gjorde vi en total inventering och de trasiga skärmarna byttes ut, plus att alla fick information om att om något går sönder byter vi det, men vi byter inte bara för att en dator till exempel är slö, säger Anneli Manelli.
Gå till toppen