Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Strålande start på Nyårssaluten

Cykelsparkar, panterlika räddningar och magiska mål. Första dagen av Nyårssaluten 2013 innehöll en hel del fotbollsgodis.

Det började så smått med några knattematcher. Då insåg nog de flesta av åskådarna i Helsingborg Arena att Nyårssaluten skulle bjuda på mycket gott även inom den snara framtiden.
För det började så ofantligt bra. Listorps knattar skyltade med en målskytt av rang – Björn Lind gjorde samtliga sex mål (!) i 6-1-segern mot Ödåkra.
Sedan flöt det på, även i seniorturneringen. I den första matchen av seniorprägel manglade Mörarp Bergandy med 6-2. Matchen mellan Canarias och Botan – turneringens två rookielag – ska inte heller förglömmas. Trots att matchen slutade 4-4 gick Canarias vidare. Detta sedan alltför många Botan-spelare blivit utvisade i förlängningen. Canarias vann alltså – med 4-4.
Och kvällen avslutades med ett rejält nervdrama mellan Högaborg och Bosna. Tänk om Johan Stoltz fått en tå på bollen i slutsekunderna…
Oavsett vad kan vi konstatera att första Nyårssaluten i nya, fräscha Helsingborg Arena har börjat alldeles strålande.
Gå till toppen