Nöje

"Vissa dagar är allt möjligt"

Nadja frågar Manuela Iwansson.

Manuela Iwansson behöver sitt kaffe.
Spelar du en roll som någon annan? (”Music to walk home by” – Tame Impala)
– Nja. Jag spelar kanske en överdriven version av mig själv när jag spelar live. Jag brukar inte direkt gå runt och spotta i taket i vanliga fall, men det hör till ett bra framträdande. Jag spelar inte roller mer än att jag kan uppträda olika i olika sammanhang och med olika personer, som med mostrar och morbröder eller någon jag vill imponera på. Man väljer ju vilka sidor av en personlighet som får företräde.
Är allt prat ett slöseri med tid? (”Young and cold” – The Raveonettes)
– Nej, för fan. Ut med allt. Snacka mer, sms:a mindre. Det verkar som att folk är rädda för att ens prata i telefon nu för tiden, Det är ett slöseri. Jag tycker det är konstigt att välja ettor och nollor framför ansiktsuttryck. Facebook hit och Instagram dit. Jag älskar sociala medier men konflikter och missförstånd kan oftast och enklast undvikas om folk vågade snacka med varandra oftare. Skrik till, bli arg, släpp loss.
Kan du sluta när du vill? (”Sluta när jag vill” – Thåström)
– Vissa dagar är allt möjligt. Andra dagar försöker jag att dricka mindre kaffe. Men så blir klockan några timmar efter tio och huvudvärken blir alltmer påtaglig, och jag inser att vissa laster går bra att låta bestå.

Manuela Iwansson

Ålder: 26 år.
Yrke: Spenderar större delen av min tid med att vara sångare och låtskrivare i bandet Terrible Feelings.
Gå till toppen