Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Fotbollsmål skapade bilkö

"Förlåt älskling. Jag blev sen hem i dag. Hamnade i bilkö efter fyra fotbollsmål."

Den bortförklaringen fungerar ytterst sällan men i veckan stämde den faktiskt i Helsingborg.
Från fotbollsplanerna vid Filborna startade vid lunchtid i tisdags en högst ovanlig karavan. Fyra fotbollsmål på hjul drogs av ett gäng ungdomar ut på bilvägarna. Målet var Västergårds bollplaner. Det hela var en återställningsaktion efter Eskilscupen i helgen då målen tillfälligt hade flyttats till Filborna.
Första utmaningen för ekipagen var rondellen i korsningen Filbornavägen/Sockengatan som dock klarades galant. Nästa kom när det var dags för högersväng in på Ragnvallagatan då första målet sånär missade avfarten och fick göra en banansväng för att rädda situationen.
Innan dess uppstod en mindre bilkö på Filbornavägen efter de fyra målen och den efterföljande skåpbilen som för att öka uppmärksamheten ytterligare kring karavanen blinkade med sina varningsljus.
Som om det skulle ha behövts. Fyra fotbollsmål på rull genom stan är trots allt en ovanlig syn.
Gå till toppen