Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Siw och Håkan bjuder på Jubelgung

Det är säkert många som säger "Äntligen" för nu är det klart. Siw Malmkvist blir en av artisterna som står för Jubelgunget i Teaterparken den 27 september.

Utan tvekan är Siw Malmkvist en av Landskronas största ambassadörer. Denna folkkära artist har dock inte förekommit speciellt mycket i samband med stadens 600-åriga födelsedag. Men detta ska det bli ändring på nu.
– Ja det är fantastiskt roligt. Siw Malmkvist kommer till Jubelgunget i teaterparken den 27 september. Siw blev jätteglad när jag ringde henne och hon tackade ja på stående fot, säger jubileumsgeneralen Olle Larsson.
– Men det räcker inte med detta, säger Olle Larsson glatt. Vi har även lyckats engagera Håkan Brinck. Siw och Håkan gjorde ett fantastiskt framträdande tillsammans i Kulijuli och detta blir det nu repris på i Landskrona.
Vårens Jubelgung blev en fullträff och Olle Larsson är övertygad om att höstens upplaga blir ännu en succé.
– Det blir en fantastisk kväll med många bra och inte minst populära artister. Det är redan klart att även Hasse Andersson och Eddie Oliva kommer. Och det finns fler intressanta namn på gång, lovar han.
En som tyvärr tvingats tacka nej till Jubelgunget är trumpetaren Magnus Johansson.
Gå till toppen