Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Båstad

Vd med Båstadhjärta hos ny mäklare

Några frågor till Catharina Bernstein, mäklare med Båstadanknytning, som är vd för Bukowskis nya fastighetsmäklartjänst.

Vad innebär jobbet?
– Bukowski real estate blir koncernens tredje ben, där vi redan erbjuder konst och möbler i våra auktionstjänster. Det här gör att vi får ett helhetskoncept där vi kan erbjuda traditionellt fastighetsmäkleri också.
Hur fick du tjänsten?
– Jag har tidigare jobbat tio år på Skeppsholmen och haft liknande uppdrag där. Bland annat har jag sålt en hel del kända objekt i Båstadtrakten. Det kändes passande att vara med när Bukowskis nu gör en satsning. Det finns en långsiktig, hållbar strategi och resurser inom koncernen som lockade mig.
Ni öppnar kontor i Båstad också nu, vad är din anknytning hit?
– Jag har spenderat somrarna här och gick på tennisgymnasiet. Båstad ligger mig varmt om hjärtat och jag har vuxit upp här. Sedan har jag spelat tennis professionellt och då har jag också varit här en hel del, liksom i Helsingborg och Landskrona. Jag kommer ursprungligen från Lund och bor i Stockholm nu, men har familj och släkt i Båstad, så jag är här en stor del av året. Att vi öppnar kontor här beror på att vi vill vara där kunderna är och framför allt under sommarhalvåret så är det i södra Sverige och då är Båstad en lämplig plats för kontoret.
Vad är ert mål?
– Vi ska bli stora. Vi satsar på att bli framgångsrika och vara någon som man känner förtroende för och tilltro till.
Gå till toppen