Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Pigg 50-åring firades

När Astma- och allergiföreningen firade 50 år med fest på Valhallsborg var det en pigg jubilar som hyllades.
Föreningens stolta ordförande Ann-Margret Andersson tog emot Astma- och allergiförbundets gratulationer som framfördes av Niklas Olin.
– Det är verkligen roligt att se så många som jobbat med våra frågor genom åren och att vi fyller på med fler som vill fortsätta. Vår förening kommer att vara aktiv i många år framöver. Med tanke på att vi nu är över 500 medlemmar hoppas jag att en hel del får vara med på nästa jubileumsfest om 50 år, sade föreningens ordförande Ann-Margret Andersson.
Närmare 80 personer slöt upp till jubileumsfesten. Menyn bestod av en trerätters middag som naturligtvis var tillagad så att alla kunde njuta av den, oavsett vilka allergier gästerna har.
Under kvällen hölls tal av medlemmar i den egna föreningen, av gäster från andra föreningar och av Eva Kullenberg som representerade Ängelholms kommun och folkhälsoberedningen. Fyra medlemmar fick silversvalor för förtjänstfullt arbete.
Sedan var det dans till levande musik och det blev många glada skratt och minnen från de gångna åren.
Gå till toppen