Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

BoIS bekräftar: Elva spelare lämnar

Sporten har redan skrivit om de flesta av spelarna som lämnar Landskrona BoIS. Nu bekräftar klubben att elva spelare, inklusive lånen från Malmö FF, kommer att lämna.

Följande spelare med utgående kontrakt utöver lagkapten Linus Malmqvist lämnar BoIS: Max Mölder, Fredrik Svanbäck, Fredrik Olsson, Liridon Leci, Patrik Åström, Mohammed Zaaroura, Mathias Andersson och Belvin Licina. Dessutom lämnar lånen från MFF Alex Nilsson och Tobias Malm.
– Vi förnyar inte kontrakten för dessa spelare på grund av både sportsliga och ekonomiska skäl. Vi ska banta truppen och vår vision är att framför allt satsa på spelare från vår ungdomsavdelning, kryddat med lite spets utifrån, säger BoIS klubbchef Mats Aronsson i en pressrelease.
– Det är ett tufft beslut eftersom många av dem varit hos oss länge och gjort bra insatser. Men samtidigt behöver vi göra en nysatsning.
Ytterligare en spelare har ett utgående kontrakt, målvakten Niklas Uddenäs, men här hoppas BoIS att kunna göra en förlängning.
Följande BoIS-spelare har kontrakt som gäller även under 2014: Bill Halvorsen, Amr Kadourra, Martin Rudolfsson, Philip Andersson, Andreas Dahl, Surprise Ralani, Alexander Tkacz, Fredrik Karlsson, Christoffer Tapper-Holter, Robin Hofsö, Kim Persson och Erik Andersson.
– Aktuella för truppen 2014 är också de spelare som i år fick chansen att såväl träna som spela med A-laget, bland dem Rasmus Alm och Dennis Olofsson.
Gå till toppen