Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Fotbollsbröder öppnar servering

Att fotbollsspelare öppnar serveringar och fik i Landskrona är inte helt ovanligt. Nu är det dags igen, redan innan månadsskiftet hoppas fotbollsbröderna Ajsel och Emir Kujovic ha öppnat sin servering på Järnvägsgatan.

För en tid sedan kom en mätning som visar att svenskarna gillar att gå ut och fika och käka lite lätt. Trenden är klart stigande och en duo som hakat på är Ajsel och Emir Kujovic. Två killar som alla Landskrona BoIS-supportrar känner väl till.
Killarna kom till BoIS från pojklagstiden i Klippan och utvecklade sig sedan till både proffs och allsvenska spelare. För Ajsel har det varit skadebenäget på slutet och han spelade inte i år. Emir har precis skrivit på ett treårskontrakt med allsvenska IFK Norrköping.
– Detta är en dröm som jag och Emir haft länge. Att få öppna ett ställe där vi serverar dels lite nyttigare mat som sallad och fina sandwich och färskpressad juice. Men också där man kan få kaffe och en god kaka, säger Ajsel. Lite sött måste det få vara.
För tillfället jobbar man för fullt med att få lokalen i ordning. Man har tagit över en lokal på Järnvägsgatan där det tidigare var restaurang.
– Vi hoppas kunna öppna portarna redan innan den 1 december. Har vi tur är vi igång till julskyltningssöndagen och det ä ju bra tajming, tycker Ajsel som räknar med att man måste ha anställda för att hålla verksamheten i gång.
– Emir är ju i Norrköping så han kan inte göra mycket nytta. Men jag kommer att vara där under den första tiden, säger Ajsel.
Gå till toppen