Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

18-åring hittad död i bil - man anhållen

En 47-årig man sitter anhållen på sannolika skäl misstänkt för att ha mördat den 18-årige man som hittades död i en bil söder om Glumslöv på onsdagen.

Det var runt 17.30 som SOS Alarm larmade polisen om att en arton år gammal man hade hittats livlös i en stillastående bil på parkeringsfickan vid Glumslövs backar söder om Glumslöv.
-Patrullen som kommer dit fattar ganska omgående misstanke om att en till person befunnit sig i bilen och inleder en sökinsats i närområdet, säger Nils Norling, informatör vid Skånepolisen.
I samband med sökinsatsen engagerades organisationen Missing people.
Bilen, kring vilken runt polisen upprättar avspärrningar, tillhör en 47 årig landskronabo och fem timmar senare, klockan 22.30 på onsdagskvällen, grips en 47-årig man. Polisen har inte bekräftat att det är den gripne 47-åringen som är ägare till bilen.
-Mannen befann sig nästan exakt en och en halv kilometer från bilen rakt västerut utmed kusten när han hittades, säger Nils Norling, informatör vid Skånepolisen.
Polisen vill inte kommentera varför de misstänker att 18-åringen bragts om livet eller vilken relation de två männen har till varandra.
Bilen har tagits i beslag av polisen och en teknisk undersökning håller på att göras. Under natten hölls det förhör med mannen som strax före klockan halv tre anhölls han på sannolika skäl misstänkt för mord. Förhören fortsätter under dagen.
Gå till toppen