Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Besked om Attas framtid närmar sig

I en intervju med Sporten den 30 januari sa Walid Atta att han har en önskan om att lämna HIF. Den 27-årige mittbacken har tidigare i vinter provtränat i schweiziska FC Aurau och har varit i samspråk med portugisiska Braga.
Bild: Johan Persson HD/NST
Dessutom har medieuppgifter gjort gällande att han är klar för norska Ålesund, något som HIF dock dementerar. Dessutom sägs Häcken och Göteborg vara med i leken.
Men Atta är alltjämt kvar i HIF.
– Han är HIF:s spelare än så länge, säger sportchefen Jesper Jansson.
Har ni något bud på bordet?
– Inte just nu.
När HIF spelade årets första tävlingsmatch i Svenska cupen mot Ljungskile i lördags fanns Atta inte med i truppen. Den officiella anledningen: förkylning. I och med att Atta inte deltagit i cupen kan han representera en eventuell ny klubb i samma turnering.
Jesper Jansson avslöjar att ett beslut om Attas vara eller icke vara i HIF kommer inom den närmaste framtiden.
– Dagen närmar sig om jag säger så. Vår tävlingssäsong har börjat och det internationella transferfönstret har stängt, och som klubb vill vi veta vilka som vill vara kvar och kämpa och vilka som inte vill vara det. Vi närmar oss ett avslut, säger Jansson.
Gå till toppen