Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Tre gripna för bostadsinbrott

De senaste dagarna har Landskrona med omnejd drabbats hårt av bostadsinbrott. På onsdagen grep polisen tre personer som nu är misstänkta för inbrott.

Det var vid lunchtid på onsdagen som flera vittnen lade märke till hur tre personer rörde sig i villaträdgårdarna runt Utsiktsvägen i Härslöv. Eftersom de misstänkte att personerna befann sig i villaområdet för att begå brott, kontaktade de polisen.
Polisen skickade polispatruller till villaområdet. Där hittade de en bil med tre män och en kofot. De tre männen greps och är nu misstänkta för inbrott.
Det är oklart vilket inbrott dessa tre personer är misstänkta för, men under tisdag eftermiddag eller kväll tog sig någon eller några in i en lägenhet en kort bit därifrån, på Mejerivägen. När de boende kom hem var sovrumsfönstret uppbrutet och receptbelagda mediciner, kontanter och en dator var försvunna.
Inbrottet i Härslöv är inte det enda som inträffat i Landskronatrakten den senaste tiden.
På Stora Norregatan gick larmet i en villa vid 21.45 i måndags. Villaägaren åkte hem och upptäckte två uppbrutna dörrar och ett krossat fönster. Det är oklart vad som stulits.
På Brocksgatan tog sig tjuvar in i en lägenhet någon gång under tisdag eftermiddag eller kväll. När den boende kom hem var dörren uppbruten, lådor och garderober var uttömda på golvet och bland annat en dator, en tv och en klocka var försvunna.
På Sturegatan tog sig någon in i en lägenhet mellan klockan 21 och 23 i tisdags. Sovrumsfönstret stod öppet då den boende kom hem. Det är oklart vad som stulits.
Gå till toppen