Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Zlatan hyllar Tankovic

Trist match, svagt försvarsspel, felpositionerad Zlatan — men det fanns glädjeämnen i 1—2-förlusten mot Turkiet. — Jag tycker de nya spelarna som kommer in gör det bra, sade Zlatan Ibrahimovic.

Bild: ANDERS WIKLUND / TT SCANPIX
Den svenske lagkaptenen spelade första halvlek, och kunde från bänken se på hur 18-årige debutanten Muamer Tankovic gjorde ett bra inhopp.
— Han gjorde det riktigt bra. Spelade enkelt, gjorde det lätt för sig. Han var felfri. Det såg riktigt bra ut, berömde Ibrahimovic, som inte var jättenöjd i övrigt.
— Nej, det var ingen bra match alls. Vi gjorde enkla misstag och stressade för mycket, och så får vi det där tidiga målet emot oss. Nä, det här var inte så bra.
Inte heller Tankovic var nöjd efteråt.
Även om det smickrade att få höra vad Zlatan sagt.
— Det är alltid kul att få beröm av en så stor spelare, sade Tankovic.
— Men jag är verkligen inte nöjd. Jag kan mycket bättre än så här. Men det är svårt att komma in när vi ligger under, hade varit enklare om vi lett matchen. Och så är jag inte van med att spela på en kant, det var ett tag sen senast. Men det var kul att göra sin debut.
Zlatan Ibrahimovics rygg då?
— Den kändes okej, även om det inte var jättebra, sade han.
Gå till toppen