Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Eldkvarn till Ängelholm i sommar

Bandet Eldkvarn kommer till Ängelholm för en spelning den 1 augusti på Ängelholm Marina arena i hamnen i Skälderviken.

Eldkvarn med bland andra Plura Jonsson kommer till Ängelholm i sommar. Den 1 augusti spelar de på Ängelholm Marian arena i hamnen i Skälderviken.Bild: Sonny Thoresen HD/NST
Förra året var det Erik Munther som stod på scen. I sommar är det Eldkvarn som kommer till Ängelholm och Ängelholm Marina arena som byggs upp i samband med Ängelholm outdoor, innebandyturneringen som spelas utomhus.
Spelplats är hamnplan i Skälderviken och arrangören hoppas att Eldkvarn ska locka många.
– I år arrangerar vi tillsammans med The Tivoli och de är riktiga experter på det här. Vi har en färdig arena, säger Mattias Tydell, en av personerna bakom arrangemanget.
Han uppskattar att arenan som byggs upp kan ta emot i storleksordningen 3 000-4 000 personer i publiken i samband med spelningen.
Förra året genomfördes även andra arrangemang förutom innebandy och konserten med Ulrik Munther.
– Vi hade en Wizex-kväll och en kväll med lokala coverband, säger Mattias Tydell som utlovar fler arrangemang även den här sommaren.
Eldkvarn är ett av landets mest kända band som bildades redan 1971 av bröderna Plura och Carla Jonsson.
Kända låtar är bland andra "Kärlekens tunga", "Pojkar, pojkar, pojkar" och "Fulla för kärlekens skull".
Gå till toppen