Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Mordåtalad pappa orkade inte berätta

Den man som dödade sin 18-årige son och lämnade pojken på en rastplats utanför Glumslöv ställdes på måndagen inför rätta.

Pappan körde till rastplatsen vid Hilelshögs dalar där bilen med den döde pojken i hittades av 18-åringens farmor och farfar som kände igen det parkerade fordonet när de körde längs Glumslövsvägen.Bild: Drago Prvulovic / TT Drago Prvulovic MalmBild AB
Fyra av pojkens mammas släktingar är de enda åhörarna i sal 2 i Lunds tingsrätt när kammaråklagare Mathias Larsson tar till orda. Åklagaren beskriver hur pojken en kväll i december förra året hittades död av sin farfar och farmor som av en händelse passerade rastplasten vid Hilleshögs dalar. Pappan hade någon timme tidigare strypt sin son på Barsebäcks strands camping och sedan kört med den döda kroppen i bilen till rastplatsen.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen