Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

När du skickar in en bild eller film, tänk på följande!

Filmer måste du skicka i mejl till tipsa@hd.se
Bilder kan du skicka som MMS till 72330 eller i mejl till tipsa@hd.se
Vi hanterar de flesta video och bildformat.
 
 
1. Vi vill veta så mycket som möjligt om omständigheterna kring bilden eller filmen. Var och när är den tagen och vad föreställer den? Om möjligt vill vi också veta vem som är med på bilden eller filmen (om den visar en eller flera enskilda personer).
2. Alla människor vill inte vara med på bild; det finns till exempel människor som lever med skyddad identitet eller liknande. Respektera alltid det! Tänk på att visa särskild hänsyn när det gäller olycksdrabbade människor.
3. Vi publicerar vanligen inte bilder som manipulerats på något sätt, och aldrig utan att i så fall berätta att så är fallet (det kan vara ett montage, till exempel).
I och med att du skickar in ditt tips, dina bilder eller din film överlåter du till oss rätten att fritt använda ditt material i Helsingborgs Dagblad, Landskronaposten, NST, på hd.se och i alla andra publikationer som ingår i HD-Sydvenskan koncernen

Detta gäller

Vi betalar 5000 kronor för bästa nyhetstips eller nyhetsbild varje månad. Därför behöver vi dina kontaktuppgifter. (OBS! HD AB drar skatt på pengarna!)
Bilder och filmer kan komma att arkiveras för framtida bruk av Helsingborgs Dagblad AB. Dina tips, bilder och filmer får naturligtvis vara anonyma, men vi måste veta vem du är.
Gå till toppen