Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Eldkvarn kommer med hitsen till Skälderviken

Det blir plats för både musik och dans i Ängelholms Marina i Skälderviken även i sommar. En av höjdpunkterna blir Eldkvarn som spelar fredag 1 augusti.

Eldkvarn på väg till Ängelholm
Förra året var det artisten Erik Munther, Wizex och ett antal coverband som stod på Marinans scen. I sommar blir Eldkvarn ett av huvudnumren. Bandlegendarerna, med sångaren Plura Jonsson i spetsen, kommer fredag 1 augusti till Ängelholm och Ängelholms Marinas tillfälliga arena som byggs upp med anledning av Ängelholms outdoor som pågår 26 juli till 10 augusti.
– Vi satsar lite mer i år än i fjol på kringarrangemangen och bygger ut området med restaurangtält. Vi har märkt ett stort förhandsintresse och har redan mycket förköp, säger Glenn Stjernkvist i Hiway Event som samarrangerar Eldkvarnskonserten med The Tivoli i Helsingborg.
Eldkvarn går på scenen 19:30 men blir inte ensamma om underhållningen den fredagen. Vid klockan 22, lämnas plats för något så ovanligt som ett "efterband". Det blir MC Nighmares, som är ett välbekant covergäng för många ängelholmare.
– Det brukar bjuda på lite mer show än vanliga coverband och är väldigt populära, säger Glenn Stjernkvist.
Den som längtar efter musik och dansant underhållning på Ängelholms Marina får en försmak redan 25 juli. Då kommer dansbandet Donnez. Och onsdag 30 juli dyker Hasse "Kvinnaböske" Andersson upp.
Gå till toppen