Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Greps efter bråk på olycksplats

Det startade med en mc-olycka med påtagliga kroppsskador och avslutades med våld mot tjänsteman och gripande.

På tisdagen kom en mc-förare i alldeles för hög hastighet på Tågarpsvägen i Asmundtorp. Föraren kunde inte bemästra fordonet utan välte och brakade med kraft först in i en personbil, sedan över vägen och in i en traktor.
Mannen, som är i 50-årsåldern, skadade enligt polisen allvarligt i samband med den våldsamma kollisionen och fördes till lasarett för vård.
Han har dock rättsliga efterräkningar att vänta då polisen rubricerar det hela som vårdslöshet i trafik. Dessutom körde han på ett fordon som var avställt.
Det hela stannade dock inte vid detta. När den polispatrull som var på plats höll på att utreda olyckan trängde sig en man i 30-årsåldern fram och började argumentera med poliserna.
Han vägrade att lämna olycksplatsen och plötsligt slog han till en av poliserna i bröstet. Mannen kunde, efter våldsamt motstånd, till slut gripas men släpptes några timmar senare efter förhör.
Det framgår inte av vilken anledning mannen gav sig på poliserna men han är nu misstänkt för våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd.
Polismannen som angreps klagade över smärtor i bröstet.
Gå till toppen